marți, 3 martie 2009

Telefoane Samsung

Telefoane Samsung


Divizia de telefane mobile a celor de la Samsung, a reusit sa intre foarte puternic pe piata, crescand considerabil cifra vanzarilor de produse GSM. Motivul sunt cateva termninale inovative si o campanie puternica de mediatizare. Cele mai vandute produse Samsung de anul trecut au fost: U900 Soul, I900 Omnia, F480 Touchwiz, D880, D780. O alta reusita a fost seria de telefoane P520 relizata in colaborare cu unul dintre cele mai sonore nume din industria de haine de lux, Giorgio Armani. P520 a fost unul dintre cele mai vandute terminale fashion, un real succes luand in considerare concurenta puternica de pe aceasta latura, aceasta fiind seria de lux de la Nokia, 8800 si LG Prada.



SAMSUNG a fost singurul brand care oficial a scos pe piata o serie de telefoane mobile Dual Sim. Aceasta se comercializeaza sub numele de DUOS, si este singura gama de produse GSM Dual Sim care a reusit sa treaca testele FCC, principalul motiv pentru care ceilalti producatori nu au reusit sa treaca de acest prag pentru a li se permite sa comercializeze aceste produse practice fiind nivelul de radiatie (SAR) emis si captat de cele doua antene montate pentru fiecare Sim in parte.
Se estimeaza o crestere constanta in cifra vanzarilor celor de la Samsung, afirmatie intarita si de faptul ca producatorul corean a intrat puternic si pe piata din America, reusind sa intreaca cel mai vandut brand local, Motorola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu